TechNet_Live is hét trainingsevenement voor IT Professionals   Leave a comment

                                   TechNet Live!

Meld u nu aan!

Super Early Bird: schrijf u in vóór 16 januari en krijg €100 korting.

TechNet_Live 2011 is hét informatie-event voor IT Professionals. In één dag bent u volledig op de hoogte van de nieuwste technologieën en mogelijkheden van het Microsoft-platform. U doet kennis op over implementatie, onderhoud en beheer van Microsoft IT-oplossingen zodat u de recentste producten snel en trefzeker in uw eigen organisatie kunt inzetten.
Honderden IT Professionals bezoeken het TechNet_Live event om zich te informeren over de actuele ontwikkelingen op hun vakgebieden. Met meerdere waardevolle sessies, verzorgd door (inter)nationale topsprekers, biedt TechNet_Live 2011 een dag vol eersteklas kennis direct van de bron. Tevens zijn er volop mogelijkheden om te netwerken met collega’s en vakgenoten. Schrijf u in vóór 16 januari 2011 en ontvang €100 Super Early Bird korting.


Wat kunt u verwachten op TechNet_Live 2011?

TechNet_Live 2011 behandelt vele voor uw vakgebied belangrijke IT-zaken: client, server, security, management en productivity. Naast een algemeen overzicht van de nieuwste ontwikkelingen biedt het evenement verscheidene tracks waarin topsprekers dieper ingaan op verschillende technologieën. Volg tracks naar keuze, neem deel aan interactieve en wildcard-sessies, bezoek een Power Training van één van de trainingpartners en steek uw licht op in de Experience Areas.

GeekNight 2011
Naast TechNet_Live 2011, kunt u ook deelnemen aan GeekNight 2011 – het event voor iedereen met een passie voor technologie. Tijdens GeekNight 2011 maakt u kennis met de leuke, verrassende en inspirerende kanten van informatietechnologie en applicatie-development. Deelname aan GeekNight 2011 is gratis.
Wildcard sessies
Haal nog meer uit TechNet_Live 2011 met Wildcard sessies. Hiermee bepaalt u – samen met de andere deelnemers – welke extra sessies u graag wilt zien. Heeft u een idee voor een sessie die u zelf wilt verzorgen? Dien dan hier een wildcard-sessievoorstel in.
Kortom: TechNet_Live 2011 biedt een hoop kennis, nieuws en netwerk mogelijkheden met collega’s en vakgenoten.

Volg Technet_Live 2011 op Twitter via #technetlive11 en word lid van onze Linkedin groep.

Technorati Tags: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
WordPress Tags: TechNet_Live,Meld,Super,Bird,event,Microsoft,platform,Honderden,door,Tevens,Schrijf,client,server,management,Naast,Volg,Power,Experience,Tijdens,development,Deelname,Wildcard,Haal,Hiermee,Heeft,Dien,Kortom,hoop,Twitter,word,Linkedin,Areas,voor,vóór,januari,nieuwste,technologieën,mogelijkheden,kennis,kunt,ontwikkelingen,sessies,topsprekers,biedt,collega,vakgenoten

Advertisements

Posted December 29, 2010 by Robert Smit [MVP] in TechNet Live

Tagged with

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Twitter

  • Advertisements
    %d bloggers like this: