Microsoft Professional Developers Conference 2010   Leave a comment

PDC10

Microsoft Professional Developers Conference 2010

Sinds 1991 is de Microsoft Professional Developers Conference (PDC) het epicentrum van Microsoft’s belangrijkste platformaankondigingen. Developers en architecten verzamelen zich bij de PDC om zich te informeren over de volgende generatie van Microsoft ontwikkeltechnologieën. Dit jaar is geen uitzondering.
Microsoft nodigt u graag uit om aan PDC10 deel te nemen, waar de virtuele experience naar u toe wordt gebracht. Dit jaar richt de PDC zich op de volgende generatie van Cloud Services, client & devices, en framework & tools. U kunt het evenement live bijwonen tijdens een speciale PDC-avond die Microsoft en de dotNed user group in samenwerking met Info Support organiseert. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u de keynote volgen en het nieuws bespreken met uw collega-developers, community-experts en met Microsoft developer-specialisten die daar aanwezig zijn.

De PDC is meer dan alleen inhoud en sessies – het is voor u een uitgelezen kans om te praten met en vragen te stellen aan de mensen die met de technologieën werken. En die u kunnen helpen de features en architectuur te plannen die u ondersteunen bij uw businessdoelen. Developers, architecten en leiders in technologie die betrokken zijn bij het maken van strategische technologische beslissingen van hun bedrijf of organisatie mogen deze PDC niet aan zich voorbij laten gaan.

Twitter

Microsoft zal 3 prijzen weggeven aan Nederlandse twitteraars rondom het PDC10NL evenement waarbij gebruik gemaakt zal worden van de hashtag #PDC10NL. Volg @msdnNL voor meer informatie en een kans om te winnen!
Waar en wanneer
De conferentie is gepland op 28 oktober 2010 in de seminarruimte van Info Support te Veenendaal.
De agenda is als volgt:
17.00 – 18.00 uur ontvangst
18.00 – 20.00 uur keynote
20.00 – 21.00 uur twitter prijsvraag, Windows Phone, Expert Panel
Schrijf u nu in. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.


Als u geen informatie meer van Microsoft Nederland wilt ontvangen, geef dit dan aan via deze website. Dit is een automatisch gegenereerde e-mail. Reacties (reply) naar deze mailbox worden niet beantwoord. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op met het Microsoft Contact Center. Tel.: +31 (0)20 5001500 of via www.microsoft.nl/contact.
Microsoft Netherlands. Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol, Nederland

WordPress Tags: Microsoft,Professional,Developers,Conference,Sinds,Cloud,Services,client,devices,framework,tools,user,Info,Support,Onder,features,Twitter,Nederlandse,Volg,Waar,Veenendaal,agenda,Expert,Panel,Schrijf,Nederland,Reacties,Heeft,Neem,Contact,Center,Netherlands,Evert,Beekstraat,Schiphol,architecten,zich,volgende,generatie,jaar,naar,kunt,zijn,meer,voor,kans,vragen,deze,niet,worden,informatie

Advertisements

Posted October 14, 2010 by Robert Smit [MVP] in Windows 2008 R2

Tagged with

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Twitter

  • Advertisements
    %d bloggers like this: